top of page
Achtergrond.png

Voorwaarden

Inschrijfformulier

Lidmaatschapsvoorwaarden

Inschrijfformulier

Sphere on Spiral Stairs
Achtergrond.png

Nieuws

SENIOR

Het is belangrijk dat het juiste E-mailadres bekend is bij de (leden)administratie van BCZ:
Alle ledengegevens zijn belangrijk. Zeker adresgegevens, bank/giro nummers en Email adressen moeten correct zijn opgenomen in onze BCZ-ledenadministratie. Elk BCZ-lid is ook automatisch lid van de bond "Badminton Nederland". BCZ geeft de ledengegevens door aan de bond.
Het is de bedoeling dat per januari 2014 alle leden van Badminton Nederland een Digitale Badminton Nederland Pas ontvangen. Het Email-adres moet dus correct zijn om de pas te kunnen ontvangen. Zorg dus dat uw gegeven correct staan geregistreerd in de BCZ-ledenadministratie.


Afhangen labels:
* Op woensdagavond zal voor de eerste 20 speelminuten (20.00 -20.20 uur,inloop) worden afgehangen door bestuursleden / leden zelf.
* Vanaf 20.15 uur gaat er (i.o) een aangewezen persoon de partijen indelen voor de perioden 20.20 - 20.40 en 20.40 -21.00 uur. De partijen voor de volgende ronde zijn dus in principe al samengesteld.
* Dit betekent dat de vrijwilliger zelf tijdig moet stoppen om de labels voor de aankomende ronde te kunnen afhangen. Tevens zal hij zelf moeten wachten met spelen totdat alle mogelijke partijen op de baan staan omdat er op het laatste moment nog spelers kunnen afvallen of bijkomen en de indeling op het laatste moment nog aangepast moeten kunnen worden.
* Vanaf 21:00 uur is het weer vrij afhangen.

 

Velen handen maken licht werk:
Gezocht leden die bij de training van de jeugd op de woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur willen helpen.
Momenteel zijn er drie leden (Maxim Stolk, Nicole Borgman en Marco Verhaaf) die hand en span diensten verlenen tijdens de jeugdtraining.


Wij willen graag dit aantal uitbreiden met drie. Door met zes begeleiders te rouleren is de belasting acceptabel en goed in de plannen in het dagelijks leven.
Dus vind je het leuk om onze jeugdspelers te begeleiden tijdens de lessen, neem dan contact op met één van de begeleiders of met een bestuurslid.

 

JUNIOR

Geen mededelingen.:

bottom of page